Υγιεινά σνακΥγιεινή Διαβίωση – ΔιατροφήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Στήθος κοτόπουλου με γεύση μαστίχα

Πώς να φτιάξετε συνταγή για στήθος κοτόπουλου με γεύση μαστίχα;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής

Να έχετε μια ευλογημένη μέρα σε όλους.

Σήμερα θα σας δώσω μια γλυκιά συνταγή που είναι πολύ πρακτική και νόστιμη όταν της βάζουμε καραμέλα με γεύση τσίχλας, κανονικά προσθέτουν κατευθείαν μαστίχα, είμαι κατά, λόγω της βλάβης της, την προτιμώ γιατί δεν είναι επιβλαβής. Συνήθως αγοράζω πολλά από αυτά τα γλυκά κατά τη διάρκεια των διακοπών. Το χρησιμοποιώ για τέτοιες συνταγές. Σχεδόν όλοι γνωρίζουν αυτό το γλυκό και θέλω να σας δώσω την ταπεινή μου συνταγή. Ας προχωρήσουμε στην κατασκευή του.

Πρώτα το τσιγαρίζουμε στο βούτυρο μέχρι να βγει η μυρωδιά του αλευριού, μετά προσθέτουμε το γάλα, τη ζάχαρη, τη ζάχαρη καρύδας και μαστίχας, ανακατεύουμε μέχρι να αδιαφανίσουν τα μάτια, σβήνουμε τον πάτο και προσθέτουμε τη βανίλια και το χτυπάμε. με μίξερ. Ή μπορείτε να τα βάλετε σε μπολ και φλιτζάνια, μπορείτε να τα διακοσμήσετε όπως θέλετε, όταν έρθει σε θερμοκρασία δωματίου, αφήστε το να ξεκουραστεί στο ψυγείο για μερικές ώρες. Είναι τόσο απλό.

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ;)

Σημείωση: Δεν μπόρεσα να βγάλω φωτογραφία γιατί το έκανα επειγόντως για τους καλεσμένους μου, αλλά δεν νομίζω ότι θα δυσκολευτείτε γιατί είναι απλό γλυκό. Βάζω δύο ζάχαρες ταυτόχρονα, αν θέλετε πιο αρωματισμένες μπορείτε να βάλετε 3 ζάχαρες.

Συνταγή για στήθος κοτόπουλο με γεύση μαστίχα με φωτογραφία

Στήθος κοτόπουλου με γεύση μαστίχαΣτήθος κοτόπουλου με γεύση μαστίχα
Στήθος κοτόπουλου με γεύση μαστίχαΣτήθος κοτόπουλου με γεύση μαστίχα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Check Also
Close
Back to top button