Εύκολες συνταγέςΠαιδικές τροφέςΣαλάτα & ορεκτικό & καναπεδάκιαΣυνταγέςΣυνταγές για επιδόρπιαΣυνταγές για μπισκόταΣυνταγές ΖαχαροπλαστικήςΤι να φάτε με αυτό;Τροφές με βάση το κρέαςΥγιεινά σνακΥγιεινή Διαβίωση – ΔιατροφήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Μίνι τούρτα Cocostar

Πώς να φτιάξετε τη συνταγή για μίνι Cocostar Cake;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
  1. Πρώτα από όλα για το κέικ μας χτυπάμε τα αυγά και τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν.
  2. Στη συνέχεια προσθέτουμε το γάλα και το ανακατεύουμε λίγο, μετά κοσκινίζουμε το κακάο, τη βανίλια, το μπέικιν πάουντερ και το αλεύρι, το ρίχνουμε μέσα και το γεμίζουμε μέχρι τη μέση στις κούπες του σουφλέ που αλείφουμε με στερεό λάδι.
  3. Το βάζουμε σε ταψί και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς τσεκάροντας με μια οδοντογλυφίδα.
  4. Αφού κρυώσουν τελείως τα κέικ μας που βγαίνουμε από το φούρνο τα βγάζουμε από τα φορμάκια τους τοποθετούμε τα σακουλάκια του ψυγείου στα φορμάκια και ξανατοποθετούμε τα κέικ μας και μετά τα βρέχουμε όλα με 1 ποτήρι γάλα συνολικά.
  5. Αφού χτυπήσουμε τη σαντιγί στην κρέμα, ανακατεύουμε καλά την καρύδα, το λιωμένο βούτυρο και την άχνη ζάχαρη και τα αλείφουμε.
  6. Αφού λειάνετε το πάνω μέρος με την πλάτη, μπορείτε να μικρύνετε τη σακούλα και να την αφήσετε στο ψυγείο για 2 ώρες και να χρησιμοποιήσετε είτε σάλτσα φρούτων του δάσους είτε ganache σοκολάτας πάνω της. Έχω χρησιμοποιήσει και τα δύο.
  7. Η συνταγή είναι ήδη γραμμένη στη σάλτσα φράουλας και ζέσταινα τη γκανάζ σοκολάτας μισή συσκευασία υγρή κρέμα στο τηγάνι μέχρι να αρχίσει να βγάζει φουσκάλες γύρω από τις άκρες.
  8. Μετά έριξα τη σοκολάτα και την ανακάτεψα καλά και μετά την έριξα πάνω από την κοκοσταρίνη που είχε ξεκουραστεί για 2 ώρες στο ντουλάπι.
  9. Αφού έβαλα τη σάλτσα, τη σέρβιρα αφού ξεκουράστηκε για μισή ώρα, καλή όρεξη σε όσους την έφτιαξαν ήδη ????.

Mini Cocostar Cake Συνταγή με φωτογραφία

Μίνι τούρτα Cocostar
Μίνι τούρτα Cocostar
Μίνι τούρτα Cocostar
Μίνι τούρτα Cocostar

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Check Also
Close
Back to top button