Υγιεινά σνακΥγιεινή Διαβίωση – ΔιατροφήΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Συνταγή πουτίγκας με σάλτσα σοκολάτας

Πώς να φτιάξετε μια συνταγή πουτίγκας με σάλτσα σοκολάτας;

Προσθήκη σημείωσηςΕκτύπωση συνταγής
  1. Αρχικά, ας το μαγειρέψουμε σύμφωνα με τη συνταγή στη σάλτσα σοκολάτας, αλλά ας χρησιμοποιήσουμε 2 φλιτζάνια γάλα για να πάρει μια καλή συνοχή, μετά το κρατάμε στο πλάι και το ανακατεύουμε κατά διαστήματα για να μην κολλήσει.
  2. Τώρα, ας μαγειρέψουμε την πουτίγκα βανίλιας σύμφωνα με τη συνταγή και την αφήνουμε στην άκρη, μετά ας σπάσουμε όλα τα μπισκότα γλώσσας γάτας σε μέτριο μέγεθος, μετά βουτάμε μερικά από αυτά στο γάλα και τα βάζουμε σε φλιτζάνια και τα περιχύνουμε με τη σοκολάτα. σάλτσα που ετοιμάσαμε.
  3. Στη συνέχεια βάζουμε από πάνω πουτίγκα βανίλιας και την απλώνουμε παντού όμορφα, μετά ξαναπαίρνουμε τα σπασμένα μπισκότα και τα βουτάμε στο γάλα και τα βάζουμε πάνω από τις πουτίγκες.
  4. Έπειτα ας ρίξουμε ξανά λίγη σάλτσα σοκολάτας και βάλουμε την πουτίγκα στην κορυφή του τελευταίου ορόφου. Έπειτα, για να διακοσμήσουμε τις κούπες της πουτίγκας, ας τις πασπαλίσουμε με λίγη καρύδα και μπορείτε να τις σερβίρετε αμέσως βουτώντας μικρές φέτες σοκολάτας στη μέση και περιχύνοντας την έτοιμη σάλτσα σοκολάτας, αλλά η κρύα εκδοχή ήταν πιο ωραία και πιο ελαφρύ επιδόρπιο.
  5. Μπορείτε να βάλετε τις πουτίγκες στο ψυγείο και να τις κρυώσετε για μερικές ώρες και να τις σερβίρετε. Καλή όρεξη

Σημείωση: Μπορείτε να βάλετε τις πουτίγκες στο ψυγείο χωρίς να τις διακοσμήσετε και αφού τις κρυώσετε να τις διακοσμήσετε έτσι ή όπως θέλετε, λίγο πριν τις σερβίρετε. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε πουτίγκα σοκολάτας, αλλά δεν ξέρω πόσο συμβατή ή ασυμβίβαστη είναι με τη σάλτσα σοκολάτας, και αν υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν τη σοκολάτα, ίσως και να είναι, δεν την έχω δοκιμάσει, αλλά νομίζω ότι πρέπει να δοκιμάσετε αυτό ???????? Δεν χρειάζεται να είναι πουτίγκα, μπορεί να είναι και πουτίγκα. Έφτιαξα την πουτίγκα στο φλιτζάνι από τα υλικά της προηγούμενης συνταγής που περίσσεψαν. Υπάρχουν 4 φλιτζάνια και έχει κυκλοφορήσει μια νέα συνταγή. Αν γίνει σύμφωνα με τη συνταγή που έγραψα μπορεί να είναι πάνω από 8 φλ.

Συνταγή πουτίγκας με σάλτσα σοκολάτας σε φλιτζάνι με φωτογραφία

Συνταγή πουτίγκας με σάλτσα σοκολάταςΣυνταγή πουτίγκας με σάλτσα σοκολάτας
Συνταγή πουτίγκας με σάλτσα σοκολάταςΣυνταγή πουτίγκας με σάλτσα σοκολάτας
Συνταγή πουτίγκας με σάλτσα σοκολάταςΣυνταγή πουτίγκας με σάλτσα σοκολάτας
Συνταγή πουτίγκας με σάλτσα σοκολάταςΣυνταγή πουτίγκας με σάλτσα σοκολάτας

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Check Also
Close
Back to top button